Kalandozásaim, avagy Kecso élete röviden

Aki ismer tudja, aki nem, majd megtudja, hogy baromi sokat beszélek...

Hajónapló 1. nap

2016. július 21. 12:27 - davidkecsedi

Első bejelentkezés, reméljük nem az utolsó

Brékó, bérkó, helyzetjelentés indul, hajónapló elős bejegyzés.

 

Kicsit tanácstalan vagyok még, hogy mit írjak és hogyan, mert bár a számat baromi sokat tudom járatni - néha indokolatlanul is sokat - de az ilyen, írott kommunikáció nem kifejezetten az erősségem, még ha néha el is kalandozok és oldalakat gépelek 1-1 e-mailben. Talán majd most ez is megváltozik, mármint, hogy kicsit összeszedettebben gondolkodok mielőtt leírok mindenféle okosságot. Nem ez lenne az első, ami változik, mint oly sok minden az elmúlt 10 évben.

Arra gondoltam, hogy elkezdem összeszedni a gondolataim és megosztok 1-2 olyan dolgot, amiből sokat tanultam az elmúlt 3 évtizedben, amik komoly hatással voltak rám és talán másnak is segít majd a későbbiekben. Eszembe jutott már pár dolog, amit leírok, de rendszert még nem látok benne, így az első hivatalos "történet" még várat magára. Bár ha végiggondolom, csak rá kéne szánnom magam az első bejegyzésre és ahogy szoktam, hagyom, hogy a gondolatok hömpölyögjenek kifelé és az ujjaimmal cska be kell gépelnem... Amyg viszont ez meg nem történik, kénytelenek lesztek ennyivel beérni... :D

Ami viszont biztos, hogy lesz, aki megbotránkozik, és lesz olyan is, akinek a szemében meg fogok ezután változni. Hogy milyen irányba, azt majd az idő eldönti.

 

Minden esetre az első lépés megtörtént, mert beregisztráltam és itt írom e sorokat.

 

Egyrelőre ennyi, össze kell szednem a gondolataim, hogy ne csak egy kupac szemét legyen ebből a blogból.

 

C U soon.

Szólj hozzá!
Címkék: intro general

A bejegyzés trackback címe:

https://kecsoamegmondoember.blog.hu/api/trackback/id/tr158905110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása