Kalandozásaim, avagy Kecso élete röviden

Aki ismer tudja, aki nem, majd megtudja, hogy baromi sokat beszélek...

Fogadott húgom nagy napja

2016. július 25. 10:24 - davidkecsedi

avagy AZ esküvő of dö jér :D

Az első kaotikus és a második kicsit talán borús bejegyzés után most egy nagyon-nagyon örömteli dologról szeretnék írni. Ez nem más, mint "fogadott" húgom, Kata esküvője, amin a hétvégén vettünk részt.

 

Elöljáróban annyit, hogy Katát kb 12 éves kora óta ismerem, a bátyja a legjobb barátom kb 15 éve és szerencsére Katával is sikerült igazán jó, bárti, már-már testvéri kapcsolatot kialakítani az évek során. Így talán érthető is, hogy miért "Fogadott" húgomként említem a címben.

Lényeg a lényeg, Kata megtalálta élete párját Gergelykénk személyében, aki egy rendkívül szimpatikus, értelmes, és minden tekintetben hozzá passzoló fiatalember. Azt hiszem kérdés sem férhet ahhoz, hogy Ők igenis egymásnak lettek teremtve. Első pillanattól fogva mint pár jelentek meg együtt, mindenki számára természetes volt, hogy Ők bizony együtt vannak és mindezt Bence barátomnak köszönhetik. :)

Megmondom őszintén, amikor múlt nyáron megtudtuk, hogy Geri megkérte Kata kezét és Ő (természetesen) igent mondott, végtelen boldogság töltötte el a kicsi lelkem, mert mindketten nagyon megérdemlik, hogy egy fantasztukis párjuk legyen és örömben, egészségben, valamint boldogságban éljék le a következő évtizedeket.

dsc_0729.JPG

Kata és Geri egy kézzel készített ajándékot kaptak tőlünk - amiről nagyon reméljük, hogy tetszett Nekik - és tartalmazott egy kis levelet, amolyan útmutatást tőlünk a gyakorlott házasoktól... :D Ebből szeretnék most idézni kicsit:

"Sokan kérdezték anno tőlünk – ahogy Tőletek is fogják – hogy milyen a házas élet. Elsőre jön a válasz majd, hogy ugyan olyan, de aztán pár hónap után rájöttök, hogy nem ugyan olyan. El kell telnie bizonyos időnek, hogy tudatosuljon, ez már egy újabb szintje a kapcsolatotoknak. Most, lassan 1 év után érzem én is azt, hogy ez már egy másik helyzet, hogy már nem a barátnőd csupán az, aki melletted fekszik és kel minden nap, hanem a jobbik feled, az aki kiegészít téged. Persze, eddig is ez volt, de valahogy most még mélyebb lett a kötelék és ez még erősebb és mélyebb lesz, amint újabb és újabb élményekkel, vagy tagokkal gyarapodtok :)"

És innentől fogva szerintem nem is kéne már semmit írnom, mert aki boldog házasságban él, az szerintem hasonlóan érez, vagy érezhet, aki pedig még nem érzi, remélem, hogy megtapasztalja majd. Remélem, hogy Ők is ezt fogják majd érezni, hogy elválaszthatatlan kötelék alakul köztük, amely az évek során még szorosabbá válik. Persze mindez nem történhet meg és nem működhet, ha nincs meg a kölcsönös tisztelet, az elfogadás és néha a lemondás is, de úgy tűnik, Kata és Geri ezt tökéletesen tudja kombinálni, hisz hivatalosan is összekapcsolták életület. :)

Bár a címben az esküvőt említem, de ez már csak hab a tortán. Fergeteges hétvége volt, rengeteg örömmel, nevetéssel, tánccal sé mulatsággal. Igazi ünnep lett ez, ahogy annak lennie is kellett.

Őszinte boldogsággal tölt el, hogy a "kishúgom" megtalálta élete párját, aki viszont szereti, aki vigyáz rá és mellette áll jóban, rosszban. Mindketten nagyon megérdemlik a boldogságot. Szerettem volna még egy csomó okosságot, közhelyet leírni, de valójában fölösleges és értelmetlen lenne. Az alábbi képen az arckifejezésekben benne van minden és ennyi elég is.

dsc_0731.JPG

Szeretlek te kis dinka, Téged és a férjed is, minden mást pedig már úgyis tudtok! ;) <3 Csodásak vagytok!!!

 

Csók Nektek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kecsoamegmondoember.blog.hu/api/trackback/id/tr48912550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása